Nyheter RSS för Nyheter

Nya paket för gelcoatbåtar

Båtvårds- och polerpaket som är speciellt anpassade för rubbing, polering och vaxning av gelcoatskrov och får din båt att hålla glansen hela säsongen.
2017-04-06

Produkter   » Rubbingrondeller & Polerskivor » Produkt

3M Rubbingrondell Grön

3M
3M Rubbingrondell Grön

3M Rubbingrondell grön 150mm

 

3M professionell rubbingrondell av medelhård typ med kardborrefäste som passar på 3M's underläggsplatta Hook-it  eller andra underläggsplattor som är 125 mm.

Denna polerskiva är i första hand avsedd för rubbing med produkten Fast Cut XL eller med Restorer and Wax där den ger en hög avverkning och en bra finish för slutpolering.

Båtar som har en kraftigare oxid eller är matta kommer att få en helt annan finsih med denna rondell ihop med ett bra rubbingmedel.

Använd gärna en bra underläggsplatta som tex Hook-IT det ger en ökad flexibilitet som gör att rondellen följer underlaget bättre samt gör poleringen mer lättarbetat.

Det som ger slutresultatet är en kombination av polermedel undeläggsplatta och valet av rondell.

 

Tips:

Polerskivan bör vara större än underläggsplattan för att minska risken för att underläggsplattan träffar underlaget, dessutom är det enklare att polera tex kanter och ojämnheter.

Gör rent polerskivan med jämna mellanrum, oxid och smuts fastnar på skivan och skapar en smetig hinna som minskar effekten av polermedel och polerskivan. Den kan lätt göras rent med yes och ljumet vatten och kan användas om och om igen.

Var lite aktsam vid polering  på däck där man lätt kommer åt genomföringar, knapar och andra vassa föremål som kan trasa sönder skumgummisvampar.

Mer information: Info@topknots.se


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal: Antal:
Inga artiklar motsvarar dina val

Tillbaka

Instruktionsfilmer RSS för Instruktionsfilmer

Rubbing Guide

En guide som visar hur man polerar upp ett gelcoat skrov med hjälp av rubbing och med 3M's stora lamullsrondell.
2017-04-09 00:00

Guide till hur du får ett perfekt skick på din båt igen

Denna film visar alla steg för att återställa en båt som har matt och kraftigt oxiderat skrov. Allt från att slipa olika delar till att polera upp slutfinish.
2014-04-01 00:00