Nyheter RSS för Nyheter

Nya paket för gelcoatbåtar

Båtvårds- och polerpaket som är speciellt anpassade för rubbing, polering och vaxning av gelcoatskrov och får din båt att hålla glansen hela säsongen.
2017-04-06

Produkter   » Polermaskiner » Produkt

3M Polermaskin komplett

3M
3M Polermaskin komplett

Beskrivning

3M’s polermaskin har en design som gör det möjligt att hitta olika grepp för att få bästa tänkbara ställning vid polering som gör att man lätt

kontrollerar vilket tryck man lägger på maskinen. Den är dessutom mycket lätt och väger bara 1,9 kg. Polermaskinen har en utväxling som

gör den mycket stark och ett varvtal som kan regleras mellan 700 v/min till 1850 v/min.

När man skall polera upp en yta sågäller grundregeln att ju hårdarerondeller och kraftigare rubbing

desto högre effekt. Samma sak gälller för hur hårt tryck man lägger på maskinen, ju hårdare du trycker desto mer effekt får du. Detta är

skälet till att valet av maskin är så viktig. En maskin med för dålig ork eller oförmågan att hålla varvet även vid hårt tryck är det som gör

skillnaden på resultatet .

Hook-It underläggsplatta 125 mm ingår. 

Det går även att kompletera med en Hook-It underläggsplatta 180 mm för stora rubbing och polerrondeller

Garanti:

3M har 12 månaders garantitid på 3M Powertools mot tillverknings och fabrikationsfel. Vid ett garantikrav kontaktar du butiken där verktyget är inhandlat. Inga kontakter tas direkt med 3M Svenska AB vid garantikrav.

Återförsäljaren skickar sedan verktyget, garantisedel eller fakturakopia samt en beskrivning av felet till utvalt 3M Service Center.

3M Service Center avgör om det är ett garantifel eller om felet beror på normalt slitage eller felaktigt användande. Slitagedelar och fel som uppstått vid felaktigt användande omfattas ej av garantin. Om någon annan försökt att reparera verktyget gäller inte garantin.

Vid en garanti avgör 3M Service Center om verktyget skall repareras eller ersättas med ett nytt. 3M står för garantireparationskostnaden (tid samt delar) och frakt tillbaka till kunden.

 

En utförligare instruktion följer med paketet, "En guide för en blankare båt".


Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal: Antal:
T-64392 3M Polermaskin Ej i lager 4 690,00 SEK/st  

Tillbaka

Instruktionsfilmer RSS för Instruktionsfilmer

Rubbing Guide

En guide som visar hur man polerar upp ett gelcoat skrov med hjälp av rubbing och med 3M's stora lamullsrondell.
2017-04-09 00:00

Guide till hur du får ett perfekt skick på din båt igen

Denna film visar alla steg för att återställa en båt som har matt och kraftigt oxiderat skrov. Allt från att slipa olika delar till att polera upp slutfinish.
2014-04-01 00:00