Nyheter RSS för Nyheter

Nya paket för gelcoatbåtar

Båtvårds- och polerpaket som är speciellt anpassade för rubbing, polering och vaxning av gelcoatskrov och får din båt att hålla glansen hela säsongen.
2017-04-06

Produkter   » 3M Tejp och Maskering » Produkt

3M UV-Maskeringstejp Blå

3M
3M UV-Maskeringstejp Blå

Beskrivning

3M Scotch 2090 Maskeringstejp Blå

UV-beständig långtidstejp som finns i två bredder 19 mm x 25 meter resp. 25 mm som är 50 m lång

Långtidsmaskeringstejp för inom- och utomhusbruk. UV-beständig upp till 4 veckor i normala förhållande (14 dygn vid extremt solljus). Maskeringstejpen kan användas på glas, plast, metall, aluminium, behandlat trä och andra jämna ytor. Sitter säkert och är lätt att ta bort, lämnar inte limrester. 

Perfekt vid polering för att sätta på lister och andra detaljer som man inte vill få poler- eller vaxmedel på, vilket gör att det blir lättare att jobba men behöver inte var så försiktig vid kanter och övergångar mot andra material.

Det är lätt att polermaskinen glider över på tex gummilister vid polering och då får man med svart gummi på rondellen som sedan sätter sig på skorvet dessutom blir gummilisten matt och ful vilket kan kännas lite onödigt när resten blir riktigt snyggt.

Ett annat tips är att tejpa vattenlinjetejpen som sitter på båten innan man börjar polera eller rubba skrovet. Vid maskinpolering så blir underlaget varmt och kan om man går på för hårt vid övergången mellan gealcoat och vattenlinjetejp kan den lätt smälta och skapa fula märken.

Mer information: http://www.webbutik.3m.se/3m-scotch-2090-maskeringstejp-bla-p-120-c-143.aspx

Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal: Antal:
T-2090B 3M Scotch 2090 UV-Maskeringstejp Blå 25 mm X 50 m I lager 97,00 SEK/st

Tillbaka

Instruktionsfilmer RSS för Instruktionsfilmer

Rubbing Guide

En guide som visar hur man polerar upp ett gelcoat skrov med hjälp av rubbing och med 3M's stora lamullsrondell.
2017-04-09 00:00

Guide till hur du får ett perfekt skick på din båt igen

Denna film visar alla steg för att återställa en båt som har matt och kraftigt oxiderat skrov. Allt från att slipa olika delar till att polera upp slutfinish.
2014-04-01 00:00