Nyheter RSS för Nyheter

Nya paket för gelcoatbåtar

Båtvårds- och polerpaket som är speciellt anpassade för rubbing, polering och vaxning av gelcoatskrov och får din båt att hålla glansen hela säsongen.
2017-04-06

Om TopKnots

Magnum 27 Sport 1977

TopKnots är skapat för att hjälpa båtägare få bästa tänkbara resultat på finishen på sin båt. Segelbåt som motorbåt spelar ingen roll, alla är välkomna även om det mesta är för plastbåtarnas behållning.
Förutom att vi använder högkvalitativa produkter så lägger vi stor vikt vid instruktioner och guider som skall underlätta och hjälpa till att skapa bästa tänkbara resultat. Här kan du få hjälp oavsett skick på båten, din ambitionsnivå och hur mycket tid du vill lägga under året.
 
Vi är två bröder, Jesper och Patrik Ugander, som har ett stort intresse för båtar och speciellt för att få dem att se riktigt bra ut, länge. Produkterna vi säljer är produkter vi själva använder till våra egna båtar och vi tycker att det är viktigt att endast sälja produkter vi själva är nöjda med. Vi gör detta för att vi tycker att det är kul och för att vi är lite nördiga i att få grejorna att blänka. Att den här verksamheten i första hand är en hobby betyder inte att vi inte är noga med att ta hand om våra kunder och vi strävar efter att ni skall få en riktigt bra kundupplevelse. Så självklart är du välkommen med både idéer och synpunkter på det vi erbjuder, hur vi erbjuder det och om du tycker något saknas.
 

Välkommen,

 Patrik och Jesper

 

TopKnots By Uganders HB

Säte: Mörbyleden 22

182 32 Danderyd

Org nummer 969750-4844

Instruktionsfilmer RSS för Instruktionsfilmer

Rubbing Guide

En guide som visar hur man polerar upp ett gelcoat skrov med hjälp av rubbing och med 3M's stora lamullsrondell.
2017-04-09 00:00

Guide till hur du får ett perfekt skick på din båt igen

Denna film visar alla steg för att återställa en båt som har matt och kraftigt oxiderat skrov. Allt från att slipa olika delar till att polera upp slutfinish.
2014-04-01 00:00