Nyheter RSS för Nyheter

Nya paket för gelcoatbåtar

Båtvårds- och polerpaket som är speciellt anpassade för rubbing, polering och vaxning av gelcoatskrov och får din båt att hålla glansen hela säsongen.
2017-04-06

Produkter   » Polermaskiner
Polermaskiner

3M Polermaskiner 

3Ms polermaskin har en design som gör det möjligt att hitta olika grepp för bästa tänkbara ställning vid polering vilket gör att man lätt kontrollerar vilket tryck man lägger på maskinen. Den är dessutom mycket lätt, endast 1,9 kg, vilket minskar ansträngning på nacke armar och rygg.

Polermaskinen har en utväxling som gör den mycket stark och ett varvtal som kan regleras mellan 700 v/min till 1850 v/min.

När man skall polera upp en yta så gäller grundregeln att ju hårdare rondeller och kraftigare rubbing desto högre effekt. Samma sak gälller för trycket man lägger på maskinen, ju hårdare du trycker desto mer effekt får du. Detta är skälet till att valet av maskin är så viktig. En maskin med dålig ork eller oförmågan att hålla varvet även vid hårt tryck kommer ge ett sämre resultat och flammig yta.

 

Vi har flera olika rondeller och tillbehör till denna maskin som gör det enklare och skapar maximala förutsättninagr för ett bra resultat.

Polermaskiner

3M Polermaskin komplett
En stark och lätt maskin för perfekt resultat inkl U...
4 690,00 SEK

Instruktionsfilmer RSS för Instruktionsfilmer

Rubbing Guide

3M Polermaskin komplett
En guide som visar hur man polerar upp ett gelcoat skrov med hjälp av rubbing och med 3M's stora lamullsrondell.
2017-04-09 00:00

Guide till hur du får ett perfekt skick på din båt igen

3M Polermaskin komplett
Denna film visar alla steg för att återställa en båt som har matt och kraftigt oxiderat skrov. Allt från att slipa olika delar till att polera upp slutfinish.
2014-04-01 00:00